Busca I Troba: Primeres Paraules

Cuida los árboles y descarga el libro de Busca I Troba: Primeres Paraules en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Busca I Troba: Primeres Paraules en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Busca I Troba: Primeres Paraules en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Busca I Troba: Primeres Paraules Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Busca I Troba: Primeres Paraules.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,73 MB
ISBN 9788498015812
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Juga a trobar i aprèn un munt de paraules! Busca animals, vehicles, objectes per a la llar i molt més a les pàgines daquest llibre. Resol les endevinalles, diverteix-te amb les sorpreses i no toblidis de Bzzzz, labella, que samaga en cadascuna de les escenes. Una útil eina per als pares per compartir amb els seus fills el seu aprenentatge inicial. Conté imatges de tot tipus dobjectes per descobrir i comentar que ajudaran als més petits a construir el seu vocabulari, explicar, aprendre colors i desenvolupar la seva capacitat per a lobservació. El volum compta amb més de 300 paraules bàsiques i 21 fotografies, i amb indicacions per als pares sobre lús daquest llibre i com treure-li major partit.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Noté 0.0/5. Retrouvez Busca i troba. Primeres paraules et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion

10585 Paraules que acaben en "iu" (diccionari gran, ordenat per nombre de lletres i columnes), o si ho prefereixes, paraules que tinguin altres opcions.

LIBROS RELACIONADOS