Inconformistes

Cuida los árboles y descarga el libro de Inconformistes en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Inconformistes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Inconformistes en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Inconformistes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO Inconformistes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,38 MB
ISBN 9788415695448
AUTOR(A) Ana Basanta
DESCRIPCIÓN

Les situacions de desigualdat sempre han existit, però la crisi generalitzada fa que aquestes situacions s'aguditzin. Gent que no pot pagar la seva hipoteca o lloguer, malalts sense possibilitat de resposta dins el sistema de la seguretat social, naus industrials que fan de barraques... Però fins i tot en les situacions més desfavorables existeixen solucions gràcies a la gent que s'hi dedica a buscar-la amb el seu impuls i energia. Des de moviments veïnals que reivindiquen millores pels habitants dels seus barris, o que gestionen horts comunitaris, fins a cooperatives de consum, voluntaris que es disfressen de pallassos per alleugerir l'estància a l'hospital del nens... A través dels protagonistes (alguns anònims i altres més coneguts) veiem la cara B de la crisi, un exemple de solidaritat, coratge i civisme.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Compra el libro INCONFORMISTES. BASANTA, ANA; TORRALBA, SILVIA (ISBN: 9788415695448) disponible a la botiga online Llibreria Claret. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrar ...

Projectes inconformistes i creatius. Els nostres projectes són inconformistes i creatius. Tingui la envergadura que tingui el teu projecte, considerem que és molt important pensar en les millors solucions per a l'espai, sense descartar idees per prejudicis preconcebuts.

LIBROS RELACIONADOS